Events

Shitja e biletave per kete event eshte mbyllur.
Per te qene sa me transparent nuk shiten bileta me leke ne dore te dera.
Faleminderit per mirekuptimin.

Shoqata Shqiptare-Amerikane e WA “Drita e Arberise” fton gjithe Nenat, Grate e Vajzat e komunitetit per nje mbremje te mbushur me muzike, valle, dhe argetim me rastin e Dites Nderkombetare te Gruas apo sic e njohim ne, Dita e Nenave.
Per kenaqesine tuaj kthehet per here te dyte ne Washington State Intrumentistin dhe DJ i mirenjohur i muzikes shqiptare – Elvis Tershana.

  • Festa do te mbahet te: Nile Shrine Golf Course – Event Center
  • E Djele 12 Mars 2023 @ 3pm-10pm
  • Sherbehet darke e plote me 3 kurse (buffet)
  • Tavolinat kane kapacitet per 8 persona
  • Biletat mund te blihen vetem online

Nile Shrine Event Center duhet ta kete numrin e plote te mysafireve jo me vone se 7 Mars (e marte), per shkak te pregaditjes se ushqimit.
Per te qene sa me transparent dhe per te mundesuar rezervimin e tavolinave specifike, nuk do te pranojme bileta cash apo me check te dera. Biletat blihen vetem online dhe jo me vone se data 7 Mars..

Shitja e biletave per kete event eshte mbyllur.
Per te qene sa me transparent nuk shiten bileta me leke ne dore te dera.
Faleminderit per mirekuptimin.

No products were found matching your selection.